Izrada ograda, staza, izgradnja terasa, izrada prilaza
Izrada ograda, staza, izgradnja terasa, izrada prilaza

Uređenje eksterijera - spoljni građevinski radovi

Uređenje dvorišta i izrada ograda

Uređenje eksterijera, odnosno građevinski radovi u dvorištu i oko njega nisu mali zadatak. Ako imate potrebu za uređenjem dvorišta, STIL GRADNJA može ponuditi uslugu građevinskih radova:

 

  • Izgradnja ograde
  • Izrada stepeništa
  • Izrada prilaza garaži ili pomoćnom objektu materijalom po želji
  • Postavljanje rasvete u dvorištu

STIL GRADNJA će svaki posao na uređenju dvorišta uraditi brzo i kvalitetno i imaćete dvorište u kom možete uživati svakodnevno.

Spoljnim građevinskim radovima na uređenju dvorišta može se dobiti sklad i veza sa prirodom, ali se preteranom ugradnjom betonskih elemenata i kamena dvorište može upropastiti. STIL GRADNJA može na osnovu vaše zamisli uraditi proračun, kako materijala, tako i cene izvođenja spoljnih građevinskih radova i možda predložiti neka rešenja koja mogu biti kvalitetna, a koja dolaze sa iskustvom.

Stručni radnici STIL GRADNJE koji su do sada radili na uređenju eksterijera na teritoriji cele Srbije mogu izvesti sve radove koje ste zamislili. Cena radova na uređenju eksterijera direktno zavisi od obima posla i materijala koji se koristi, pa je najbolje da nas za spoljne građevinske radove kontaktirate pomoću podataka na kontakt stranici, a mi ćemo svakako dati našu najpovoljniju ponudu.

Izgradnja ograde

Izgradnja ograde oko dvorišta se može raditi na različite načine i različitim materijalima. U zavisnosti od toga šta želite da ogradite i na koji način, STIL GRADNJA može izraditi kovane ograde, drvene ograde, žive ograde, industrijske ograde, betonske ograde, inox ograde ili kombinovati nekoliko različitih materijala.

Postavljanje ograda se može uraditi i sa senzorima i daljinskim upravljačima, pa se kapije mogu zatvarati i otvarati automatski na daljinu uz pomoć elektromotora.

Lepom i kvalitetno izgrađenom i postavljenom ogradom ulepšava se i dvorište i kuća.

Izrada stepeništa

Izrada stepeništa u dvorištu je skoro pa neminovnost. Retko koja kuća ili dvorište nema bar nekoliko stepenika do ulaza ili so terase. STIL GRADNJA izrađuje sve vrste stepeništa i od materijala po želji. Stepeništa se mogu raditi od betona, drveta, metala ili kombinovano, a veličina stepeništa zavisi samo od namene. Finalna obrada stepeništa se može raditi postavljanjem keramičkih pločica ili veštačkog kamena.

Izrada prilaza i staza do garaže ili pomoćnog objekta

Izrada prilaza i staza se u dvorištu može raditi raznovrsnim materijalima i načinima rada. Najčešće su to betonske staze (oivičene ili ne). Prilazi i staze se mogu prekrivati keramičkim pločicama, kamenom, mermerom. Bez obzira za koje materijale i načine izrade staza i prilaza se odlučite, STIL GRADNJA će posao završiti u roku i na kvalitetan i povoljan način.

Postavljanje rasvete u dvorištu

Postavljanjem rasvete u dvorištu postižu se dva najvažnija efekta. Prvi efekat postavljanja rasvete je to što će dvorište biti osvetljeno, kako za vas kao vlasnike, tako i za sve koji vam dolaze u goste ili odlaze od vas. Drugi efekat je sigurnosni, jer dobor osvetljenje odvraća većinu provalnika. Postavljanje rasvete u dvorištu se može izvesti na više načina, a možda je najisplativiji i najštedljiviji način rasveta sa senzorima. Ne morate razmišljati da li ste isključili svetlo na terasi ili stepeništu, a i deluje iznenađujuće za sve nezvane goste.

Uređenje dvorišta i ograda
Uređenje dvorišta i ograda
Uređenje dvorišta i ograda
Uređenje dvorišta i ograda
Uređenje dvorišta i ograda
Uređenje dvorišta i ograda
Uređenje dvorišta i ograda
Uređenje dvorišta i ograda
Uređenje dvorišta i ograda
Uređenje dvorišta i ograda